Το Digi.Travel 2014 στο πλαίσιο της Greek Tourism Expo

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν η εταιρία Leadertech η οποία διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo και η εταιρία Travel media Applications η οποία διοργανώνει το 2ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Τουρισμού Digi.Travel  με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του τουριστικού κλάδου για τα δρώμενα στον τουρισμό.
To 2ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Τουρισμού Digi.travel  θα διεξαχθεί  στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Τουριστικής Έκθεσης  GREEK TOURISM EXPO, 5-7 Δεκεμβρίου 2014, στο Metropolitan Εxpo.
Το 2ο Συνέδριο Digi.travel  θα φιλοξενήσει μια σειρά διεθνών ομιλητών οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε πετυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, των εταιριών και των επαγγελματιών οι οποίοι   διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.
Καινοτομία του εφετινού Συνεδρίου αποτελεί η ταυτόχρονη λειτουργία Έκθεσης των συμμετεχουσών εταιρειών στο Digi.travel μέσα στο χώρο της Greek Tourism Expo όπου ξενοδόχοι και γραφεία ταξιδίων θα ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το  1ο Συνέδριο Digi.travel, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο ’13, σε συνεργασία με την  Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) στο πλαίσιο του Black Sea Tourism Forum & Workshop, στο Μουσείο Ακρόπολης γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Με oμιλητές  ηχηρά ονόματα όπως Δημήτρης  Μπούχαλης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth, U.K. , Georges Panayiotis από την MKG Group, R.J. Friedlander από τη ReviewPro,  Chara Georgiadou (Τrivago),  Chad Shiver (TripAdvisor), John Fotis (Marketing & eCommerce specialist), Chris Doyle, Adventure Travel Trade Association (ATTA), Tinkara Pavlovic (IFITT), Μαριάννα Σιγάλα , Dr. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Peter Jordan (World Youth & Student Travel Confederation – WYSETC), κ.ά,  οι εργασίες του Συνεδρίου σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Travel Media Applications κ. Θεόδωρος Κουμέλης δήλωσε ότι “Τα ψηφιακά κανάλια πώλησης (διαδίκτυο, φορητές συσκευές, διαδραστική τηλεόραση κ.α.) είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη διανομή του τουριστικού προϊόντος και εξελίσσονται ραγδαία σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να πρέπει ο επαγγελματίας του τουρισμού να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις. Με αυτό το στόχο οργανώνεται και φέτος το Digi.travel.
Επιλέξαμε να συνεργασθούμε με την Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo με δεδομένο ότι είναι ένα πάγιο αίτημα της τουριστικής βιομηχανίας η διοργάνωση μιας έκθεσης τουρισμού στην Αθήνα, η οποία θα αποτελέσει και το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού.
Ο κ. Χριστόφορος Παπαδιώτης, Γεν. Διευθυντής της Leaderexpo-Leadertech δήλωσε ότι “Το συνέδριο Digi.travel συμπληρώνει άριστα το όραμα της Greek Tourism Expo για να αποτελέσει την πλατφόρμα ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών και ενημέρωσης του τουριστικού κλάδου. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε σταδιακά υψηλού επιπέδου συνέδρια και παράλληλες εκδηλώσεις από όλους τους τομείς του τουρισμού, για την πληρέστερη και ευρύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του τουρισμού.“

print
send to friend