Μελότοπος

Μελότοπος

Από την αρχαιότητα το μέλι ήταν συνώνυμο της υγιεινής διατροφής και της καλής ζωής. Είχε και συμβολική σημασία, καθώς προσφερόταν για το καλό του χρόνου, αλλά και στους νεόνυμφους για τη γονιμότητα.

Τα βουνά της Θράκης είναι πλούσια σε χλωρίδα, καθώς διαθέτουν μία εξαιρετική ποικιλία  ανθέων, βοτάνων και δέντρων, όπως ακακία, φλαμουριά, βελανιδιά, ρείκι και άλλα που δίνουν στο μέλι μας την εξαιρετική του ποιότητα, την διατροφική του αξία και τη μοναδική του γεύση.

Η επιχείρηση «μελότοπος» εδώ και 30 χρόνια πιστή στην παράδοση και με τις καλύτερες μεθόδους συλλέγει το μέλι που παράγουν οι μέλισσες και το συσκευάζει με τον πιο υγιεινό τρόπο, προκειμένου να διατηρηθεί αναλλοίωτη η γεύση του, η ποιότητά του και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά. 

Η έδρα μας είναι στον Προβατώνα Σουφλίου στον Έβρο και ασκώντας νομαδική μελισσοκομία ( μεταφέρουμε ανάλογα με τις εποχές τα μελίσσια μας ) επιτυγχάνουμε την άριστη και ελεγμένη ποιότητα του ελληνικού μελιού μας.

Η παραγωγή μας ελέγχεται κάθε χρόνο ως προς την ποιότητά της από το ελληνικό κράτος, αλλά και σε ιδιωτικό φορέα εξειδικευμένο στο αντικείμενο στη Βρέμη στη Γερμανία.

print
send to friend